fredag 10. april 2009




Argentinsk biff med svensk selskap, basseng og dykkemaske, Lars Magne kom fra skolen med tre matèkopper i velkomstgave. Filming av skilpadder på vraket i Puerto Madero, besøk på universitetet og medbrakt lunsj rundt spisebordet hjemme. Hotellfrokost med store vinduer og utsikt over Rio De La Plaata. Sykkeltur på landsbygda i Uruguay, liten sør-amerikansk kirke og klatring gjennom gjerdet for å se på gammel arena for tyrefekting. Lunsj med vind og kaffe på stranda og eneste gjester i sesongavslutningen på uterestaurant. Det nærmeste vi har kommet kjent og kjær påske er et lite sjokoladeegg fra Uruguay med gult papir!

3 kommentarer:

  1. Godt at dere koser dere sammen med Ingeborgs familie. I går hadde vi en koselig skilunch på hytta med Trond & Inger Johanne, Stig & Helga. Stig og Helga tok en tur til i dag, og vi gikk sammen med dem en lang tur inn i dalen før vi kløv opp i fjellsiden. En kjempefin tur som merkes godt i kroppen. Er hjemme i byen for å ta imot Erlend etter hans tur til Grytøya på Kvanlihytta. Regner med å dra opp igjen lørdag kveld for å få med oss resten av påskeferien i fjellet. Lørdag formiddag besøker vi mor og far. Ser frem til hjemkomsten deres. Erlend gleder seg veldig.

    SvarSlett
  2. Takk for en fantastisk uke! Vi er imponert over hvor mye spansk dere har lært på noen måneder og hvor flinke dere er til å finne fram i virvaret av gater og serveringssteder og butikker. Perlene er viktig å få øye på! Colonia var fantastisk ;-)

    SvarSlett
  3. Høres ut som dere har hatt en flott påske! Heldiggriser som har fått besøk og alt :) Tilbake til lesingen nå, hasta manana! Bloggen din er muy agradable! :D

    SvarSlett