torsdag 2. april 2009

Malvinas Day




Fri fra skolen igjen, det er Malvinas Day, eller offisielt sett "Day of the War Veteran and the Fallen in the Malvinas War". Dagen er en fridag til ære for soldatene som falt i Falklandskrigene. Bøying av det sterke verbet hacer på ruta inn til rommet vårt , falske roser på muren og Watchmen på shabby argentinsk kino igår. Lars Magne forbereder foredrag om den lekne forfatteren Cortàzar, fleksing med argentinske muskler på treningssenteret og mye smalltalk om at Norge er "muy frio" i butikk og på kafè. Lunsjpause med kaffe og te i sola, terninger av sukkerbrød istedenfor sukkerbiter og små jenter i rosa shorts som spør om de kan få en slurk av vannet vårt.

3 kommentarer:

  1. Vi gleder oss veldig til å se dere snart!!! Har kjøpt solkrem ;-) Godt med ferie og godt med påske! Sissel er med i styret for Månefestivalen, fint oppslag i FB i dag. Skal hilse spesielt fra Ellen G.

    SvarSlett
  2. påskeinnspurt i barnehagen unnagjort. Ble avslutning i skogen med egg, bål, sang og smil. ;) Har vært særs handy i dag, vi har lagt parkettgulv på den lille kjøkkenkroken vår... Ingen store planer for påska her. Ønsker dere en veldig god påskeuke med besøk! ;) stor klem Silje

    SvarSlett
  3. Sissel skulle sårt ønske hun var i Argentina og lagde Månefestival der! Være snille med hverandre og husk at det skjer nå. Håper dere har det bra!

    SvarSlett