søndag 29. mars 2009




Argentinsk syngende teater med landets historie sett fra synsvinkelen til "negro cabezas", gatefolket med "svarte hoder" (direkte oversatt). Temafest i studenthuset Casa Grande, svett dansing og lang morgen. Lars Magne på landslagskamp Argentina-Venezuela, hjemlandet vant 4-0 og trener Maradona kunne juble fornøyd. Søndagslunsj på kafè, fersk juice og liv utenfor vinduene. Kjøpte nytt bombilla til mate og håndmalt skrivebok på markedet. I tillegg til bursdagsgave til en som hadde bursdag 10. mars og hjemkomstgave til en liten tulle i Pilestredet park.

3 kommentarer:

  1. Hei igjen!
    Lenge siden sist. Har hatt virus på pc-en, selvforskyldt; har drevet og klikket av virusprogrammet, "slik kjerringer gjør" som Alf Prøysen skrev i Teskjekjerringa. Fikk hjelp av Tor Breines til å "vaske" hard-discen (han fant over hundre vurus). Takk og pris at slike folk fins! Vi har hatt en litt spesiell helg. Hadde invitert til ski-lunch for Stig & Hekga, Trond & Inger Johanne Ole & Kari, men måtte melde avbud da far hadde falt på kjøkkengulvet og skadet ryggen. Han ble innlagt på sykehuset ei natt. Mye av helgen har gått til å ta vare på han. Hyggelig å få stemningsrapport fra fotballarenaen i BA. God stemning smitter. Vi satt akkurat da i bekmørke i stua og hadde "Earth hour". Erlend har vært i Bodø i helgen og spilt regionmesterskap i handball. Harstad tapte for Bodø så vi har litt sorgarbeid i kveld. Er beredt på siste innspurt før påske med 3 vinterdager.

    SvarSlett
  2. Det var da fryktelig for varm kaffe de serverer i BA

    SvarSlett
  3. Godt å høre fra dere igjen, det er fint å få følge med på det som skjer hjemme. Både tunge og lette ting! God innspurt til påske. Kaffen er varm her ja.. :) kanskje det er høyere kokepunkt nedenfor ekvator.

    SvarSlett