mandag 2. mars 2009



Tomàs Eloy Martìnez skriver i The tango singer at et vanlig utsagn blant beboere i Buenos Aires er: "I can`t find myself here". Det er lett å forstå hva de mener, i en by som skifter karakter fra bydel til bydel, fra time til time og fra hvilken vinkel du gjør entrè. Det gjør at det er lett å finne øyeblikket, men kanskje ikke så lett å finne sammenhengen. Helga har bestått av koselig middagsselskap med nattbord som spisestuestoler, sykling rundt dikene i Puerto Madero med vind i håret, tur i økologisk naturreservat med grusveier og lukt av sommerblomster. Heteslag med tidlig leggetid for Ingeborg, utsikt til lyn gjennom glasstaket i stua og høljende regnvær. Bekk på stuegulvet, kald øl og 12 monkeys på spansk.

2 kommentarer:

  1. Ingeborg. Saa fint du har det. Og saa eksotisk. I helgen har jeg vaert i Finland. Jeg har vaert i sauna og isbadet. Jeg ville heller vaert der du er.
    Ida

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hilsen, kjære ida! Sauna og Buenos er eksotisk på hver sin måte! Nyt våren i St.Petersburg, gleder meg til å se deg igjen.

    SvarSlett