torsdag 26. februar 2009




Joakim kjøper seg ny rød og rusten båtsykkel. Lars Magne går hjem fra skolen med vin i hånda. Estàs a casa? Si, pero voy a la universidad ahora! Hasta lavista! Beibi....Vi snakker bare spansk i presens. Alt varmtvann blir varmet opp av en flamme inne i en hvit boks. Vi kan se hvordan flammen flammer opp når det varme vannet renner et annet sted i leiligheten. Vi har fått argentinske mobiltelefoner med nummer det er umulig å huske. Tortillas og baguetter fra bakeriet på hjørnet. Ingeborg fortalte med høy stemme i timen idag at mai-revolusjonen var 21 juli. Middagsgjester imorgen, sterke verb og refleksive konstruksjoner. Tidlige morgenturer til skolen med mye eller lite livskvalitet a la Ingeborg (avhenger av stressfaktor, vær, føre osv.) Deilig å gå når San Telmo såvidt har våknet, lav sol, frisk luft og folk på trapper som lufter hunder.

5 kommentarer:

  1. Så hyggelig med middagsgjester! Fine, små hverdagsblikk på en spennende verden... Sol, blå himmel og mye snø i Fredrikstadmarka. Dirty Dutchman spiller konsert på St Croix i kveld. Pappa og jeg skal ned for å høre på ;-)

    SvarSlett
  2. Kost med sterke verb :P
    www.youtube.com/user/dirtydutchmenchannel hvis dere vil se konserten ;)

    SvarSlett
  3. herlig Amund!! Lars Magne sier sex pistols og queens of the stone age. Vi vil på konsert!

    SvarSlett
  4. Som svar på gammel post : Vi kom til bryllup. Litt monotont hverdagsliv. Innebandy tre ganger i uka, det er bra. Dere får komme innom i forbindelse med en Tromstur!

    SvarSlett
  5. Det hadde vært utrolig stas å få til! hvor er nærmeste flyplass? event. hurtigruta...vi kommer tilbake til saken! Nyt at det monotone gir dere tid til hverandre!

    SvarSlett