lørdag 7. februar 2009

Baram tam tam...

Vi har funnet ut at alt vi har gjort de siste dagene passer til å spoles fort framover med et soundtrack av gladjazz. Bæring av flyttelass fra hostell til taxi og fra taxi til leilighet. Handling av vann og mat, tomhendt på vei til, tunghendt på vei fra. Skriving i leiligheten, Lars Magne i sofaen, Ingeborg ved bordet, svensken på kjøkkenet. Lars Magne ved bordet, Ingeborg på kjøkkenet, svensken kommer inn med ny badrumsmatta. Ingeborg bestemmer seg for å ommøblere, Lars Magne må løfte. Madrass fra hems til gulv, stol fra rosa rom til soverom, klappseng ut og postkort opp. Gåing ut til lunsj, ostekake inn og penger ut, innom vaskeriet og tilbake igjen for å hente vaskelappen. Benjamin Button på kino, nydelig film! Jelle på besøk i leiligheten før han drar videre imorgen, avskjedsgaver og farvel, Jelle ut og avis inn under dørkarmen. Imorgen skal vi levere oppgave og gå på informasjonsmøte om studiene.

4 kommentarer:

  1. Leifen, Stig, Ole og Trond reiste til Hamar og så VM på skøyter. Erlend og jeg hjemme alene. Leser blogg og tenker på dere. Håper dere henger med med alt dere har å forholde dere til. Tror dere har det spennende med mange rare inntrykk. Masse snø og stengt Gardermoen på lørdag, men nå er rullebanen ordnet og de kommer seg vel greit hjem igjen i kveld.

    SvarSlett
  2. Masse snø, ti kuldegrader, fullmåne og flott skiføre i Fredrikstadmarka... Pappa, Amund og jeg gikk "den store runden vår" på ski i går,veldig fint for der var det ikke så fullt i løypene. Jeg rakk en liten tur i lysløypa etter jobb i dag også. Er spent på å høre om studiestarten og medstudentene deres!?

    SvarSlett
  3. Ser ut som dere har det bra! På denne dagen, 17.01. ble Maria født. Kl 19.23 norsk tid. Hun er helt fantastisk, selv om hun holder oss våkne på nettene. Håper dere har det bra og jeg skal følge mer med dere. Vi har naturlig nok vært i vår egen boble fram til nå ...

    PS: Skal hilse så mye fra Grethe

    SvarSlett
  4. Utrolig koselig å høre Frode, amigo querido. Vi kan se for oss at hun er nydelig. Gleder oss til å se dere alle tre til våren!
    Hils jentene dine så mye.

    SvarSlett