fredag 20. februar 2009

¡De puta madre!



Gamlebyen i Colonia del Sacramento, Uruguay. Lars Magne har som vanlig tråkket i salaten (her: gjørme) og ønsker å skylle føttene med vann. Ingeborg tror han er tørst og tilbyr barmhjertig av sitt kalde, dyrkjøpte flaskevann. Den enfoldige østfolding blir ikke blid når hun ser hva den ubehøvlede nordlending har tenkt å bruke vannet til. Heldigvis er Redern, som for øvrig led av nyresten på turen, til stede for å forevige øyeblikket samt redde Lars Magne fra evig fortapelse med sitt rasjonelle vitnesbyrd. Nyrestenen forsvant senere av seg selv takket være nitidig og myk behandling fra representanter for lokalbefolkningen. Alle tre kunne dermed ta katamaranen smilende tilbake til Buenos Aires og var enige om at det hadde vært en fin tur. ¡De puta madre!

3 kommentarer:

  1. Godt diplomaten(e) var med og ordnet opp! Her har dagen vært brukt til å måke en halv meter med tung våt snø - i oppkjørselen, foran garasjen og hos mormor og morfar. Ja, også stilretting da, kommer ikke utenom det i feriene ;-)Håper dere tenker litt på snøkaoset som dere slipper akkurat nå!

    SvarSlett
  2. Dumt med tanna. Vi kunne godt sendt litt vann her fra 71 grader, her har vi også nok. Nettopp kommet i orden i leiligheten, spente på om veien sørover er åpen på onsdag så vi kommer oss til København.

    SvarSlett
  3. Viktig å bli påmint snøkaoset ja... her var det 39,5 grader torsdag kveld og 17 grader i formiddag! Håper dere kommer dere nedover til bryllup Martin! Hvordan er dagliglivet der oppe ellers?

    SvarSlett