torsdag 19. februar 2009

Hverdagsutfordringer

Huseieren vår er ikke helt fornøyd med strømsikkerheten til kjøleskapet så hun har oppfordret oss til å ha på gummisåler hver gang vi åpner døra. Det er 35 grader i skyggen og bunkersuniversitetet er konstruert for å stenge alt ute, inkludert frisk luft. Spylern på toalettet har vært ødelagt et par dager, rørleggeren "reparerte" og etterlot en spylefunksjon som var mildere og mattere enn kroppskondensen som drypper fra airconditionmaskinene. Ingeborg kunne ikke si annet enn bien, hva skal man si...Dospyler? På spansk? Svensken, nordlendingen og østfoldingen har derfor hatt et spylekonsept med vaskebøtte de siste dagene. Lars Magne har en æreskjær spansklærer som etterlater stensil på stensil i hjemmelekse og Ingeborg har holdt seminarinnledning om "Tell them not to kill me" a Juan Rulfo. Mens Andreas står med hatt og frister med ferieenergi. Vi følger fristelsen og drar på endagsferie til Uruguay imorgen. Som en liten krone på hverdagsverket (bokstavelig talt) mistet Ingeborg akkurat en halv jeksel. Denne tanna gjorde tannlegen blek dagen før avreise fra Norge. Den inneholdt en betennelse som ikke kunne bringes med til Sør-Amerika. Resultatet ble en renseprosess som skulle holde til vi kom tilbake. Nå blir det tannlege i Sør-Amerika likevel!

3 kommentarer:

  1. UFFDA - frå ein som kom tilbake til Fredrikstad frå Nordseter berre for at tannlege Ådel, litlebror Egil og assistent Hege skulle arbeide i 2 timar for å få ut den seige halvparten av ein jeksel der første del ramla ut heilt av seg sjølv 3. februar, mens resten var festa med røter som lå i kjerringknute rundt drøvelen.

    SvarSlett
  2. Den tanna hørtes vond ut i utgangspunktet, og det ble om mulig verre med Magnes beskrivelse på nynorsk:D
    Festa med røter som lå i kjerringknute rundt drøvelen..men du kan snakke eller..? i hvert fall nok til bien! :) Lykke til med tanna og vær forsiktig med kjøleskapet...! klememr

    SvarSlett
  3. Tusen takk for kommentarer begge to :) Bra du fikk fjerna tanna pappa, virker som den ikke var noe å ha... Jeg kan snakke og leve, men det er rart at det mangler noe i munn...et "ingenting" som gjør vondt. Håper på gode nyheter hos tannlegen på mandag!

    SvarSlett