onsdag 4. februar 2009

Innflytting



Vi har fått leiligheten vi skal bo i. Soverommet vårt har hems. I en mini ekstraetasje bor det en svenske som heter Joakim. Han må gå ut i en liten bakgård og opp en trapp for å komme inn på rommet sitt. Der oppe har han vindu ned i stua, med en liten blomst i vinduskarmen. Eieren av leiligheten er en spretten dame som underviser i tango. Det er glass i taket i stua og et rosa rom med sminkebord som står tomt. Medstudentene våre spurte idag om vi var ferdig med "oppgaven", en oppgave vi ikke var klar over at skulle skrives. Så nå blir det lesing for å finne ut hvordan vi kan sammenligne opprør i spansk litteratur med opprør i spansk politikk.

8 kommentarer:

  1. Jeg er innom i ny og ne. Leiligheten ser herlig bohemsk ala Frida Kahlo-ish ut. Og Lars Magne kledde rollen som hvit, plaget imperialist med kunstnersinn.

    Kos dere masse. I stress med oppgaver, det kan dere gjøre i Norge. Gå på byen i stedet.

    Deres for alltid

    Christine

    SvarSlett
  2. Betryggende at dere er installert. Pass dere for å synge arier på stua under vinduet til svensken. Dere kan risikere å få en blomsterpotte i hodet. Stedet ser ut til å ha karakter. Håper dere finner dere til rette. Hvordan går det med spansken, eller blir det mye norsk? Kunne jo håpe at svensken var fra Skåne, da kunne kanskje spansk være den beste måten å kommunisere på.

    SvarSlett
  3. HeiHei!
    Så fint det så ut! Blir dette faste bopelen framover? ;)
    Håper innlevering gikk bra!
    Gleder meg til langrennshelg i Hemsedal med A. Forøvrig er en av dagens debatter og nyhetssaker om behov for lekser... :)

    SvarSlett
  4. hey!
    Det så jo koselig ut der da :)
    Kanskje bare litt creepy med en svenske som titter ned i ny og ne, men det er en fin oppfinnelse som heter gardiner! :)
    Gleder meg til å komme å besøke dere! :D

    SvarSlett
  5. Takk for trivelige kommentarer :) Dette er virkelig en leilighet for/av kunstnersinn, estetisk upraktisk...Med litt for mange blafrende hvite gardiner om natta, uhu..

    Hehe, forløpig ingen arier under vinduet til svensken....Ha hadde nok bare lent seg ut og sagt "presis"..


    Kos deg på skihelg Silje! Det blir supert å se de lange beina dine igjen Amund!

    SvarSlett
  6. Jeg synes kjøkkenbord m/blomster ser vidunderlig ut. Et eventyr, vil jeg som forkjemper for nettopp det, si.
    Hilsen Sissel på Koster med SNØ (åj!).

    SvarSlett
  7. AKKURAT NÅ: Ingrid har vakna, går rundt i 2. etasje i Bjørndalsvn. 47 i svart- og kvit-stripete pysjamas-sparkebukser, kjem på noko og spør på norsk-dansk: "Hvor er Ingeborg?"
    "Hun er i Sør-Amerika", svarer pappaen.

    SvarSlett
  8. ... og nå har Ingrid og farmor sett på bildene av Ingeborg og Lars Magne på bloggen. Ingrid vil leke med klossene sammen med Ingeborg når hun kommer hjem igjen ;-)I dag laver snøen ned! Pappa syns det er tryggest å la bilen stå så vi ikke kjører oss fast på fest i Solheimsveien... Kryss fingrene for Dirty Dutchmen i kveld. Og tvi tvi til dere med oppgaven! Klem

    SvarSlett