søndag 15. februar 2009




Lørdagstur til Recoleta, redern med hendene på ryggen på jakt etter katter. Toast og cuatro quesos, kjoleprøving med jury og en times taxitur på leting etter Catedral del tango. Ankomst omsider, fabrikklokale med høyt tak og kunstinstellasjoner. Velkomstfest for studiene med tangomusikk og rødt lys, vin og panis integralis. Radiotaxi videre til salsaklubb, alle aldre, rappere i salsamove. Søndag under dyna, rusling på markedet, salat med jord og dessertpannekake med hapå. Redern investerte i håndgiraff! Pringles og 970 cm3 Quilmes.

2 kommentarer:

  1. Stille i huset. Erlend sovnet relativt tidlig etter første tur i Sollia med nye twin tips og lang skoledag med naturfagprøve. Selv hadde jeg en uvanlig lang dag på jobb, ferdig kl 18.30. Det er den skjulte sannheten til en stakkars lærer....For ikke å nevne at jeg har jobbet en ikke ubetydelig stund på kvelden også. Vel, det har i grunnen vært en fin dag.Da stikker jeg også. God natt!

    SvarSlett
  2. Takk for koselig kveldshilsen, det er imponerende hvordan du står på med småttingene dine. Vi er snart på vei ut for å spise middag med Andreas. Må gi litt ekstra kraft at Roma er i vente! God ukeslutt!

    SvarSlett