søndag 22. februar 2009

Søndagstur



4 kommentarer:

  1. Flotte bilder igjen. Det er så flott å følge dere. Her er vi inne i siste uka før vinterferien. Vi gleder oss til å se Emilie og Lene. Håper også at det ikke blir for kaldt i Roma de dagene vi er der. Det kan visst være nokså kjølig på denne tiden. Er spent på å høre hvordan det går å praktisere spansk. Det er nok ikke bare lett antar jeg.

    SvarSlett
  2. Ny standardpose, Ingeborg? Jeg LIKER den! Åssen gåre ellers?

    Christine Ellefsen

    SvarSlett
  3. Ser ut til å være skikkelig storby å gå søndagstur i... Skal hilse indirekte fra Ida D. Hun har vært i Patzun i Guatemala. Nå har hun begynt på spanskkurs! Valgkomitearbeid for Bjørndalen Vel i kveld ;-) God natt til dere!

    Marit

    SvarSlett
  4. God vinterferie og god tur til Roma! Kanskje dere til og med kan lukte på våren der nede...Krysser fingrene for at det ikke blir for kaldt. Hils Lene og Emilie så mye!

    Takk skal du ha chris, takk takk... :) Det går bra, det er varmt og spansken går fort. Forbi...Krever mye hjernevirksomhet å kommunisere foreløpig. Nesten så man må sette seg ned litt etterpå. Enn du?

    Koselig med hilsen fra Ida mamma, håper hun kommer ned til BA før vi drar hjem. Håper det har gått greit å starte opp igjen med full uke etter vinterferie! Vi snakkes.

    SvarSlett