søndag 15. mars 2009

Seis bicicletas, por favor





Helg på hotel Royal i Colonia Uruguay, brun resepsjon, brune vegger, brune tepper og brune stoler. Men lyst rom med balkong mot veien, der feriegjester putret forbi på scooter og hunder bjeffet på duene. Soling og sandslott, nyklipt gress og ny tropisk regnstorm, mørk og stormfull kveld med utsikt under paraplyen til lyn som slo ned i Midgardsormen. Kjeks til frokost og uterestaurant med prikkete duker og live-musikk som kom på regningen. Kortspill og vin, avslapning på dekk på ferga. Deilig påfyll, deler av turgjengen valgte å utsette fergebilletten hjem sånn at de fikk en ekstra natt i Colonia. Hjem til gerundium og sterke verb og minnene fra den forrige tøffe uka, men vi har sol i kroppen etter en nydelig helg. Vi stilte klokka idag, så nå er det (eller blir det snart) fem timers forskjell mellom Argentina og Norge.

3 kommentarer:

  1. Gerundium! Har vi det på norsk egentlig?

    SvarSlett
  2. Hva dere opplever! Tar nok tid å fordøye. Det var et riktig glad-bilde og flotte stemningsklipp på siste rapport. Vi har hatt ei flott helg med Emilie på besøk. Hun har tegnet, danset, sunget og underholdt oss både hjemme og på hytta. Vi har nytt hvert sekund. Trist når hun reiste og masse tårer, avstanden er nok litt for stor i dette langstrakte landet. Det gjør virkelig godt i en kald norsk vintersjel å se glade sommerbilder på bloggen.

    SvarSlett
  3. Ja, har vi egentlig gerundium på norsk? Godt spørsmål. Engelsk har jo ing-formen, men norsk har ikke det samme så vidt jeg vet. Det nærmeste vi kommer er kanskje å være reisende (onkel mac)?

    Takk for varm og koselig hilsen Elin, vi kan se for oss at Emilie har laget mye godt helgeliv..Fint med oppdatering.

    SvarSlett