torsdag 23. april 2009

Lars Magne satt på en av yndlingskafèene våre på hjørnet og drakk Cerveza og øvde på sterke verb idag, da han ble vitne til et aldri så lite ran tvers over veien. Uelegant og kontant, en lubben mann kom springende inn i synsfeltet med det han hadde fått tak i, kastet seg på en moped i fart- og forsvant. Tilbake stod en familie med lange ansikter. Klokka var halv fire og det var masse folk i gatene. Selv etter noen måneder her får vi stadig påminnelser om at det gjelder å ha med seg oppmerksomhet framfor verdisaker når man er ute og går. Professor Åsmund fra Norge har ankommet Buenos Aires med eksamenspapirer i kofferten. Imorgen får i kandidatnummer og fem timer til rådighet. Tid til kos innimellom, solestunder, pizza fra La Moderna, tur med Eva og Magali, pakking, gavekjøp, blomsterbukett til spansklæreren. Kveldens tema: hva er forskjellen på para og por.

3 kommentarer:

  1. Hei! Godt å høre at dere finner tid til kos også før og mellom eksamensstress- og press... :) Jeg tenkte på deg og eksamen i går -og nå er eksamen i spansk fortid... Er det klart for ferie nå?

    Her har det vært skikkelig sommervær noen dager, og da er det flott med den jobben jeg har! Samtidig ikke fri for utfordringer av alle slag, for det meste spennende, men noen ganger litt for mye på en gang! :) Forteller mer senere om veien mot nye impulser...

    Har vært på loppis med Aksel i dag, jeg fant en del klær og skal snart til med symaskina! Koser meg ellers med en herlig romanserie nå: "The No.1 Ladies' Detective Agency". Fiksjon, om ei tøff dame som starter et detektivbyrå i Botswana. Lett i formen, men ikke fri for pønsj og livsvisdom å tenke over... ;)

    Håper alt er vel med dere begge to!

    SvarSlett
  2. Ja, nå er vi spente på hvordan eksamen var... Og så blir det vel finpussing fram til muntlig på mandag. Ellers er det tydeligvis viktig med årvåkenhet hele tiden ;-) God lørdagskveld og god søndag med eksamenslesing!

    SvarSlett
  3. Jeg følger med dere Ingeborg! Hvordan gikk eksamen? Går spansken i fri flyt nå? Vi må praktisere litt når du kommer hjem, for det går fot i glemmeboken! Når er dere hjemme forresten? Gleder meg til å se deg og høre historier! Klem Marlene

    SvarSlett