søndag 19. april 2009

En medstudent fikset tolv billetter på svartebørsen til Boca-River. En børs som har vist seg nyttig og pålitelig før, kanskje spesielt fordi svartebørs og vanlig billettutsalg samarbeider. De deler fortjenesten og gjør den svarte påliteligheten nesten lik den hvite. Fotballgutta dro avgårde klokka elleve for å få gode plasser til kampen som startet klokka tre. Lange køer, ivrige fans (pøbla) og politi til hest. Tung helikopterflapring over La Bombonera vitnet om fortids krangel. Billetter ble delt ut innad i gruppa, men sjokoladeboksen ville ikke, ... herved deles det ut en stor gratulasjon til det *** korrupte systemet de har i dette landet ... billettene var falske - falso.

3 kommentarer:

  1. Ja, ja det var jo en opplevelse det også, kanskje sågar en sentral del av kulturen i dette landet. Jeg deltar likevel i skuffelsen. Reiser en tur til Oslo og besøker Lene og Emilie på fredag. Er tilbake onsdag kveld. Så går det slag i slag med foreldrekonferanser. Gleder oss veldig til å se dere. Lykke til med eksamen begge to! PS! Pappa sier at stemningen før kampen er vel så viktig som som selve oppgjøret.

    SvarSlett
  2. LILLEMOR!!!! Er du i buenos?? Jeg er i colombia, langt unna tangoens hjemland.. Er paa vei men rekker ikke dit foer du reiser! Hvordan har du hatt det?? Skriv mail om tango og okser til ida.titlestad@gmail.com saa blir jeg glaaaaad :) mange klemmer og hasta luego!

    SvarSlett
  3. Høres veldig trivelig ut med en vårtur til Oslo! Hils så mye. Her er det siste innspurt før eksamen idag og læreren skal få blomster og kake som takk for denne gang.

    Tuppen! Savner deg. Var inne på bloggen din nå, fantastisk mye flott du har opplevd. Mail kommer! Nos vemos.

    SvarSlett