mandag 19. januar 2009

Buss




Hvordan overlever man 24 timer på buss? Man blåser opp soveputa fra Nordlandsbanen. Kjøper inn 3 liter vann. Smuglytter til samtaler på spansk. Ler av den dumme bussdoen som tar alle til fange et lite sekund før den slipper dem ut. Går i samlet trupp på Sør-Amerikas største busstasjon Sao Paulo. Legger hodet til den ene siden. Legger hodet til den andre siden. Legger beina opp. Tar beina ned. Gjør entrè på feil buss, etter frokoststopp klokka 06.00. Drikker 3 liter vann. Begynner å hate høye samtaler på spansk. Forbanner den dumme bussdoen. Legger hodet på en skulder. Sovner.

7 kommentarer:

  1. Bra tekst, nesten som en mininovelle eller et dikt... Her er det litt snøkaos og veldig bløtt. NRK har hatt sending fra Arne Næss´begravelse og fra dåpen til yngste datter til Martha Louise og Ari Behn, og i ettermiddag blir det å følge med på innsettelsen av Barack Obama som president.

    SvarSlett
  2. Dere har det tøft, men det gir perspektiver. Vi følte oss litt løftet over de historiske begivenhetene i dag, men dere minner oss på om at det de små og hverdagslige tingene som er virkeligheten. Vi følger med på bloggen hver dag....

    SvarSlett
  3. Resten av GAP-truppen er en fra Holland, en fra Australia, to fra Canada, to fra England, en fra Danmark og en fra USA. Trivelig! Tusen takk nyheter hjemmefra og kloke ord!

    SvarSlett
  4. Heisann dere to, kjempestas å lese bloggen! Fortsett med flotte bilder, herlig å drømme seg bort til kritthvite strender og slitsomme bussreiser og ikke minst klam jungel. Minner for livet ;) Take care! Her er det ppu og norsklærerjobb for alle penga, satser på å holde ut til vannet går! Un beso grande de guro

    SvarSlett
  5. ... ville bare si at jeg følger med! Endelig fant jeg måten å legge inn kommentarer... God tur videre! ;-) Her skjer det mye, og jeg savner å kommunisere med deg... ;)

    SvarSlett
  6. Kjære Guro, høres bra ut :) Hehe, fint å holde på til vannet går! Bra du har funnet ut av kommentarmuligheten Silje..Fint å kommunisere her når vi ikke har de vanlige mulighetene!
    Tusen takk for gode ønsker. Gode ønsker for vinteren hjemme og!

    SvarSlett