lørdag 17. januar 2009

Paraty - Slanger i paradis





Fredag bevegde vi oss langs havets bredder mot en by under UNESCO's paraply. Vi endte altså opp i Paraty. Etter en busstur som på alle måter må kunne beskrives som et flipperspill i 100:1, vandret vi tørrskodd inn på et hotell med standarden i behold. Kos! Middag klokken 2100! Så førte utforskergenene oss inn i slitne supermarkeder og ned skjønne brosteinsgater. Kvelden kom fort og thai-mat á la Brasil ble inntatt ... den satt ikke like godt i alles mager. Natten skulle by på eksotiske gleder. En liten bar serverte tequila brygget på slanger, edderkopper, krabbe og kakkerlakk. Lars M prøvde slange, noe motvillig, men stod beint på jorda da kvelden var omme.

3 kommentarer:

  1. Pass dere for slanger både innvortes og utvortes....Var hos Sverre og Kari gammelgården i dag. Koselig med pizza og rødvin, Børge og lille Ingeborg. HP hjem fra Chamonix i dag.Hei så lenge!

    SvarSlett
  2. Wow, slange faktisk? Beundreverdig.. likevel ville jeg holdt meg unna kakkerlakken, man lærer da noe av å se på Oggy.

    SvarSlett
  3. Ikke verst at dere får lagt inn tekst og bilder på reisen også! Nydelig bilde av dere to, har funnet ut at jeg kan klikke på og forstørre ;-) Flott tur til København for Ingvild og meg!

    SvarSlett