torsdag 8. januar 2009

OG SÅ BLE DET VARMT!

Eventyret startet med en flytur som var så lang at en liten jente som reiste alene måtte ha med seg en bamse som var større enn seg selv. På Rio flyplass var det strenge inn- og utføringsregler, det hang plakater med bilde av en turist på vei ut av Rio med en papegøye i bur, og en politimann på vei inn igjen i Rio men en turist (med papagøye) i bur. Varme, trafikk, gresshopper, fotball på opplyste baner, bølger, sol og kafèkaffe til 2.80 real. Leilighet i 9.etasje med takterasse og to tynne norske flagg som velkomsthilsen på gutterommet til Maxime, der vi bor.

8 kommentarer:

  1. Hei!
    Registrerer at dere er kommet frem og vel mottatt i en ellers nokså frisk by. Dere frister med ord om varme og sol, mens vi stakkarne her i nord trosser metertykke snølag som følge av kommunal armod og dermed mangelfull snøryddig. Likevel kom mutteren med et spontant innfall her om dagen, og vi besitter nå tre billetter til Roma i Uke 10.
    Ha et videre flott opphold, så prates vi senere!

    SvarSlett
  2. Vi følgjer med i Fredrikstad, òg, samtidig som Dagsrevyen fortel at Trondheim har fått den gamle Fredrikstad-vinteren, med våt is.
    Paps

    SvarSlett
  3. Gleder meg! Vær forsiktig med papegøyer - i bur og uten.

    SvarSlett
  4. Let the good times roll.. Ta med litt varme tilbake=) That's an order!

    SvarSlett
  5. Amund og jeg har vært hos Gaarder sport og kjøpt ullstilongs, to par ullsokker, nye votter og vanntette gortex joggesko til På flukt-opplegget han skal være med på... litt forskjell på folk ;-)

    SvarSlett
  6. Forresten er det kommet både Lånekassenbrev, bilder og en dvd eller noe i posten...

    SvarSlett
  7. fin blogg:) gleder meg til å følge med videre.(synes forresten du skal ta med deg en papegøye hjem. Prøv, i det minste:)

    SvarSlett